Mummi Vinter Sesong 2018 Light Snowfall Lett Snøfall

 

Sesongkruset

Årets vinterkolleksjon fra Mummi heter Lett Snøfall – et snøfnugg faller på Mummitrollets varme snute. Vinter – det kan vi like!

HS Eva Solo Kniver Japansk Nordic Kitchen

 

Eva Solo Nordic Kitchen

Knivene fra Eva Solos Nordic kitchen-serie er fremstilt etter en gammel japansk tradisjon og den samme teknikken man bruker til å fremstille samuraisverd med. Dyktige smedmestre har lagt hele 66 lag damaskusstål rundt kjernen, og sammen med kjernen utgjør dette de 67 lagene. Det gir en skarpere, hardere og mer balansert kniv.

Metoden gir deg et svært skarpt blad, høy fleksibilitet og en smal rygg på kniven. Skaftet er formet etter håndens anatomi og ligger stabilt og sikkert i hånden. Knivbrystet er laget slik at man kan hvile tommelfingeren på det. Det betyr at du kan arbeide med stor presisjon og kontroll, uansett om du renser en stek for ben og sener, snitter grønnsaker eller skjærer brød.

 

Våre nyeste varer

 

Tapeter

Vi har tapeter fra Borge – ta en titt på utvalget her: www.wallpapermatch.com, eller kom innom oss i Strandgaten i Bergen – her kan du bla i tapetbøker og se utvalgte tapeter på rull. Vi har også det du måtte trenge av tilbehør til jobben, som svamp, lim, osv.

Tapetene kan bestilles hos oss i Strandgaten.

Ta en titt på det enorme utvalget her.

 

Tapeter
Lukk

Nyhetsbrev!

Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Se tilbudene her!