Tapeter

Vi har tapeter fra Borge – ta en titt på utvalget her: www.wallpapermatch.com, eller kom innom oss i Strandgaten i Bergen – her kan du bla i tapetbøker og se utvalgte tapeter på rull. Vi har også det du måtte trenge av tilbehør til jobben, som svamp, lim, osv.

Tapetene kan bestilles hos oss i Strandgaten.

Ta en titt på det enorme utvalget her.

 

Tapeter

 

Pagurus Logo

Pagurus Krabbebestikk

Selskapet Arkos har utviklet et helt unikt og svært funksjonelt krabbebestikk ulikt alt annet som finnes på markedet. Utstyret som er av svært høy kvalitet, leveres i rustfritt stål. Materialet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskinen.

Er du klar for krabbe- og hummersesongen? Det er vi!

Pagurus krabbebestikk stativ banner

Flammetønna

Den smarte Flammetønna brukes trepellets og med sin geniale konstruksjon får du en røykfri, vakker flamme som kan nytes med venner og familie – ingen røyklukt i klærne, ingen gnister – bare kos!

Krabbe- og hummergiljotin

Den klart tøffeste måtes å kose seg med krabbe og hummer! Høy produktkvalitet er sikret ved at skruer, bolter, muttere, knivøks, kniv, giljotinpirker og oppheng er i rustfritt stål. Selve knivbladet på Krabbegiljotin er 15 cm langt og på Hummergiljotin er det 25 cm langt. Eikeplaten er tilsvarende forskjellig lengde. Ellers er de like. Knivhåndtakene er i et helstøpt kvalitetsmateriale.

Begge giljotinene fungerer utmerket på krabbe, hummer, sjøkreps og kongekrabbe.

Krabbe- og Hummergiljotin

Klikk og hent
Lukk

Nyhetsbrev!

Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Se tilbudene her!