Pagurus Logo

Pagurus Krabbebestikk

Selskapet Arkos har utviklet et helt unikt og svært funksjonelt krabbebestikk ulikt alt annet som finnes på markedet. Utstyret som er av svært høy kvalitet, leveres i rustfritt stål. Materialet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskinen.

Er du klar for krabbe- og hummersesongen? Det er vi!

Pagurus krabbebestikk stativ banner

Flammetønna

Den smarte Flammetønna brukes trepellets og med sin geniale konstruksjon får du en røykfri, vakker flamme som kan nytes med venner og familie – ingen røyklukt i klærne, ingen gnister – bare kos!

Krabbe- og hummergiljotin

Den klart tøffeste måtes å kose seg med krabbe og hummer! Høy produktkvalitet er sikret ved at skruer, bolter, muttere, knivøks, kniv, giljotinpirker og oppheng er i rustfritt stål. Selve knivbladet på Krabbegiljotin er 15 cm langt og på Hummergiljotin er det 25 cm langt. Eikeplaten er tilsvarende forskjellig lengde. Ellers er de like. Knivhåndtakene er i et helstøpt kvalitetsmateriale.

Begge giljotinene fungerer utmerket på krabbe, hummer, sjøkreps og kongekrabbe.

Krabbe- og Hummergiljotin

Arabia-Mummi-tro-mot-opprinnelsen2

Tro mot opprinnelsen

Basert på den siste Mummihistorien Tove Jansson skrev, «Sent i november», kort tid etter at hun mistet moren sin. Historien representerer sterke følelser, som Jansson brukte havet, vinden, lyset og skygger til å representere. Mange av karakterene i Mummidalen har følt seg ensomme, men oppsøkt Mummihuset på jakt etter trygghet. Dette er en kjærlig påminnelse på at livet slett ikke alltid byr på solskinnsdager, men at forandringer samtidig kan åpne for nye muligheter.

Klikk og hent
Lukk

Nyhetsbrev!

Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Se tilbudene her!