Bli inspirert

Livet er i stadig endring. Dagene fylles av en rekke hendelser som preger hva vi tenker og følger. Noen ganger uten at vi er bevisste på endringene som finner sted.

Hjemme settes stemningen for dagen som gryr, og atmosføren som omfavner oss når vi kommer hjem. Her ønsker vi opplevelsen av en stødig ro, som kontrast til livets omskiftelige karakter.

Det nye fargekartet er designet slik at du kan skape din personlige fargepalett. En palett av vakre og tidsriktige farger som uttrykker hvem du er, og viser din sanne identitet.

 

Velg riktig produkt

De viktigste egenskapene for interiørmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut og at produktet gir den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.

God smak fortjener det beste.

 

Velg riktig produkt Jotun interiørmaling

 

Til taket

Til slette tak som f.eks. bygningsplater, puss, betong, vev og sandsparkel. Til tak av trepanel anbefales Lady Supreme Finish.

 

Til vegg

Til slette vegger på underlag som bygningsplater, overmalbar tapet, vev, puss, betong og sandsparkel.

 

Til treverk

Mellom- og toppstrøk på panel, MDF, møbler, dører, karmer og listverk.

 

Den smarte skråpenselen

Den unike bustsammensetningen sikrer optimalt malingsopptak og gir en særdeles glatt og fin overflate. Det ergonomiske skaftet med flere grepsalternativer gir deg god kontroll og er mer behagelig å jobbe med. Den ultimate penselen for dine lister.

 

Forarbeid er halve jobben

Det er viktig med det rette verktøyet.

 

Malingsklar?

Engangsmopp for tak og vegg – NYHET!

Enkel rengjøring. Klar til bruk, vasker 30 kvm. Mal direkte på uten å skylle.

 

Tapeter

Vi har tapeter fra Borge – ta en titt på utvalget her: www.wallpapermatch.com, eller kom innom oss i Strandgaten i Bergen – her kan du bla i tapetbøker og se utvalgte tapeter på rull. Vi har også det du måtte trenge av tilbehør til jobben, som svamp, lim, osv.

Tapetene kan bestilles hos oss i Strandgaten.

Ta en titt på det enorme utvalget her.

 

Tapeter