Slow-brewing-pour-over

Kos deg langsomt

Pour-over kaffebryggere – den klassiske måten å lage kaffe på, der vann og kaffebønner langsomt filtreres og får frem det beste i kaffen. Det rustfrie stålfilteret kan brukes om og om igjen, og i motsetning til vanlige papirfiltre trekker det ikke til seg aromastoffene i kaffen, de såkalte eteriske oljene – de blir igjen i kaffen.

Slow-brewing

La tiden trekke ut den perfekte aroma.

Slow Brewing 1 2 3

Putt medium kvernet kaffe i filteret. Ca. 10 g kaffe for 150 ml. Fukt kaffen med en liten mengde varmt vann. Etter ca. 30 sek, hell forsiktig varmt vann over med en spiralbevegelse. Ta vekk filteret og hell kaffen over i koppen din. Kos deg med ‘slow coffee’.

Kaffebryggere

Det lille ekstra

Mange sverger til nykvernet kaffe for å virkelig få frem smaken – da må man ha en god kvern. For å forsiktig helle vann i en slow-brewer egner det seg også godt med en Gooseneck-kanne fremfor å helle fra den litt mer brutale tuten på en vannkoker.

Lukk

Nyhetsbrev!

Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Se tilbudene her!